• Katalog 2024.

    [6.49MB]

Crep Perumil

Perumil je crep velikog formata sa dvostrukim talasom, kombinuje nežne linije i eleganciju. Crep bezuslovno garantuje bezbednost Vašeg krova, a istovremeno moderan ali i klasičan izgled. Pogodan je za sve vrste krovova: kako za novogradnju tako i za renoviranje. Sa svojim neutralnim oblikom uklapa se u okruženje urbanih centara, ruralnih područja kao i na svim drugim lokacijama.

-Tehnički podaci:

Dimenzije: 330 x 420 mm
Širina Pokrivanja: 301 mm
Dužina pokrivanja: 320 - 350 mm
Površina: Glatka
Težina: 4,3 kg/kom
Utrošak: 10 kom/m2


Crepovi Perumil obojeni su kompletno u celoj masi, i imaju površinsku završnu obradu tj. glazuru. Površina u zavisnosti od varijante crepa može biti u mat ili sjajnoj boji. Dodatni zaštitni sloj omogućuje zaštitu od prljanja, algi i mahovine i daje tkz. efekat samopranja.Perumil inovantivnim tehnikama i premium površinskom obradom kontinuirano zadovoljava zahteve tržišta i visoka očekivanja savremenog doba u pogledu kvaliteta.
CREP RESIST PLUS predstavlja najviši nivo tehnološkog znanja, a po svojim osobinama površina crepa je iznad svog vremena i svih trenutno postojećih standarda.

Crep Exclusive

Novi ravan Perumil crep Exclusive prati inovativan i elegantan dizajn koji u potpunosti zadovoljava sve zahteve moderne arhitekture.

-Tehnički podaci:

Dimenzije: 330 x 420 mm
Širina Pokrivanja: 300 mm
Dužina pokrivanja: 320 - 350 mm
Površina: Glatka
Težina: 4,6 kg/kom
Utrošak: 10 kom/m2


Crepovi Perumil obojeni su kompletno u celoj masi, i imaju površinsku završnu obradu tj. glazuru. Crep Exclusive ima resist plus površinsku obradu sa dodatnim zaštitnim slojem koji omogućuje zaštitu od prljanja, algi i mahovine i daje tkz. efekat samopranja.


-Crep Exclusive: