Uputstva za pokrivanje:

Ukoliko gradite novi objekat ili renovirate krov postojećeg, nudimo Vam kompletno rešenje krovnog sistema. Pozovite nas da Vam prezentujemo moguća rešenja, dostavimo ponudu i ako želite uputimo na nekog od naših parnera krovopokrivača. A ukoliko pokrivanje obavljate sami, do kraja gradnje ili renoviranja naši inženjeri će Vama i Vašem krovopokrivaču biti na raspolaganju savetima i tehničkom podrškom.

 

Novo konstruktivno rešenje "suvo sleme".
Na klasičnim krovovima, sleme je najčešće izvedeno na stari i tradicionalan način: postavljanjem slemenjaka u malter, što je pokazalo mnoge nedostatke, a i estetski nije prihvatljivo;
Danas je to prevaziđeno novim konstruktivnim rešenjem koje se naziva “suvo izvođenje slemena”: U glavu roga na slemenu (mesto gde se dva roga sučeljavaju) ili na svaki metar dužni na grebenu kuca se nosač slemene letve (ekser sa u-profilom), u u-profil nosača postavlja se obična letva (3x5cm), preko te letve lepi se specijalna samolepljiva slemeno-grebena traka (lepi se tako da prati valove crepa), koja sprečava prodor kiše, vetra , snega i insekata. Preko slemene trake, na letvu postavlja se slemeni crep koji se učvršćuje pomoću kopči za sleme.

Kompletna ponuda:

IZRAČUNAVANJE POTREBNOG MATERIJALA

Ukoliko nam dostavite plan, ili crtež mi Vam možemo tačno izračunati koliko Vam je crepa i ostalog materijala potrebno.

 

Vaše planove možete slati na mail: office@perumil.com

 

 

Novosti:

 

RESIST PLUS tehnologija:

Crep nove generacije - RESIST PLUS predstavlja najviši nivo tehnološkog znanja i kvaliteta, a po svojim osobinama površina crepa je iznad svog vremena i svih trenutno postojećih standarda.

Više